Hygiëne en wetgeving in de voedselindustrie gaat verder dan enkel veel regeltjes en verplichtingen. Het is een verantwoordelijkheid die je met trots mag dragen. Zeker in de huidige samenleving waarin de kwaliteit van leven niet meer alleen voor onszelf van belang is, maar ook voor de rest van de wereld, kan je als foodondernemer écht onderscheidend zijn.
FoodBase biedt geïnteresseerde brood- en banketbakkers een digitaal infopakket aan. Via dit pakket beschik je over alle benodigde informatie voor een optimale...
Waarom FCM Online?
Tijdens verwerking, opslag, bereiding en presentatie komt voedsel in contact met materialen. Bijvoorbeeld machines,...
Een belangrijk hulpmiddel bij etiketteren en productinformatie
Consumenten hebben een toenemende behoefte aan kennis over voedsel en de ingrediënten daarvan. Ook...
De bakkerijbranche heeft in de loop der jaren een stapsgewijze zoutreductie in brood doorgevoerd. De zoutnorm is wettelijk vastgelegd in het Warenwetbesluit Meel en Brood...