SpecsPlaza

SpecsPlaza is een database voor de uitwisseling van etiketinformatie en andere gegevens tussen leverancier en afnemer. Je vindt er data van bakkerijgrondstoffen, halffabricaten en eindproducten die allemaal op dezelfde manier gerangschikt zijn.

Pauline vertelt je hieronder meer over Specsplaza

Leveranciers van bakkerijgrondstoffen en -producten beheren in de ingrediëntendatabank SpecsPlaza alle benodigde informatie van hun artikelen en bepalen wie deze mag inzien. Als afnemer beschik je daarmee altijd over de meest actuele informatie van je producten en hoef je de specificaties niet meer afzonderlijk bij je leverancier op te vragen. Dat is prettig voor zowel leveranciers als afnemers.

Ook voor scholen is SpecsPlaza interessant. SpecsPlaza bevat namelijk een handleiding voor docenten en leerlingen met praktische tips voor het werken met SpecsPlaza en de informatieverstrekking aan de consument. Daarmee kan SpecsPlaza worden geïntegreerd in bestaande brood- en banketopleidingen.

Leveranciers bewerken hun eigen specificaties en kunnen deze en ook specificaties van leveranciers waarvoor ze geautoriseerd zijn bekijken, printen en gebruiken om informatie aan SpecsPlaza toe te voegen ten behoeve van hun afnemers. Tot de leveranciers behoren onder andere maalderijen, producenten van bakkerijgrondstoffen en inkoopverenigingen. Afnemers gebruiken de specificaties of lezen deze in en hebben de mogelijkheid om daarnaast een (beperkt of groot) aantal specificaties in te voeren. Tot de afnemers behoren ambachtelijke en industriële bakkers, maar ook bakkerijopleidingen.

Wil je meer weten? Klik hier voor de antwoorden op de meeste gestelde vragen. Wil je meer informatie over het aanmelden en de abonnementen? Klik dan hier. Een hygiëneadviseur kan je ook een demonstratie geven en je adviseren over het softwarepakket waarmee je de informatie kunt verwerken. Neem hiervoor of bij andere vragen contact op met de Servicedesk via 0317-471250 of mail naar specsplaza@foodbase.nl.

 

Wil je meer informatie over etikettering met SpecsPlaza? Lees dan hier verder.

Klik hier om in te loggen bij SpecsPlaza. 

Klik hier voor de algemene voorwaarden van SpecsPlaza.

Pauline Houtsma

Kennisspecialist

specsplaza@foodbase.nl
0317 47 12 50
Pauline Houtsma

Kennisspecialist

specsplaza@foodbase.nl
0317 47 12 50