Hoe bereid jij je voor op de feestdagen?
De feestdagen zijn voor iedereen in de versbranche vaak drukke tijden. Bij slagers vliegen de beenham en rollade over de toonbank, de oliebollen bij de bakker zijn niet aan te slepen en het is topdrukte in de restaurants en supermarkten. Toch valt...
Lees meer
Zo verbetert Hoogvliet communicatie én...
In de hypermoderne bakkerij in Bleiswijk produceert en verwerkt Hoogvliet met vakmanschap en ambacht per uur ruim 24.000 broodjes en 7.000 broden. Om de productkwaliteit hoog te houden is er geïnvesteerd in trainingen. “Een belangrijk onderdeel van...
Lees meer
Meld je aan voor het gratis webinar wijzigingen...
Nederland kent een grote variëteit aan broodsoorten: speltbrood, oerbrood, (zuur)desembrood, boerenbrood, noem maar op. Daarom is het Warenwetbesluit Meel en brood aangepast. In het webinar van 9 september leggen we uit wat er verandert en wat dit...
Lees meer
Hoe bereid je je voor op een audit?
Het is belangrijk dat hygiëne gedurende het jaar hoog op de agenda blijft! Het is zonde als de inspecteurs onverwachts op de stoep staan en niet alles in orde is. FoodBase biedt daarom een cursus en middelen aan om het belang van een...
Lees meer
Allergeneninformatie getoetst bij de inspectie
Allergenen moeten duidelijk worden weergegeven op een product. Door een wetsverandering is de SVVW sinds 2020 meer gaan handhaven op allergeneninformatie. Vanaf januari 2021 zal er ook gefocust worden tijdens de inspecties op de schriftelijke en...
Lees meer
Werkt alleen handendesinfectie ook in winkels...
Het RIVM raadt aan om je handen schoon te maken door te wassen met water en zeep. Er zijn namelijk meer voordelen van het gebruik van water en zeep vergeleken met een handgel. Toch is een handgel in sommige gevallen wel handig.
Lees meer

Pagina's