Opgeruimd de decemberdrukte in
December staat voor de deur dat betekent dat we ons in de horeca, bakkerij, slagerij maar ook retail opmaken voor de drukste en voor velen ook mooiste tijd van het jaar: kerst en oud & nieuw. De feestelijke decemberverpakkingen, producten en...
Lees meer
Zo behaalt jouw oliebol een Gouden Bekroning
Elk jaar keuren de keurmeesters van FoodBase oliebollen uit het hele land voor Bekroond met Goud. Het behalen van zo’n bekroning is alleen niet zo gemakkelijk. Keurmeester Henri legt uit hoe het keurproces verloopt en waarop je als oliebollenbakker...
Lees meer
Hoe bereid jij je voor op de feestdagen?
De feestdagen zijn voor iedereen in de versbranche vaak drukke tijden. Bij slagers vliegen de beenham en rollade over de toonbank, de oliebollen bij de bakker zijn niet aan te slepen en het is topdrukte in de restaurants en supermarkten. Toch valt...
Lees meer
Zo verbetert Hoogvliet communicatie én...
In de hypermoderne bakkerij in Bleiswijk produceert en verwerkt Hoogvliet met vakmanschap en ambacht per uur ruim 24.000 broodjes en 7.000 broden. Om de productkwaliteit hoog te houden is er geïnvesteerd in trainingen. “Een belangrijk onderdeel van...
Lees meer
Meld je aan voor het gratis webinar wijzigingen...
Nederland kent een grote variëteit aan broodsoorten: speltbrood, oerbrood, (zuur)desembrood, boerenbrood, noem maar op. Daarom is het Warenwetbesluit Meel en brood aangepast. In het webinar van 9 september leggen we uit wat er verandert en wat dit...
Lees meer
Hoe bereid je je voor op een audit?
Het is belangrijk dat hygiëne gedurende het jaar hoog op de agenda blijft! Het is zonde als de inspecteurs onverwachts op de stoep staan en niet alles in orde is. FoodBase biedt daarom een cursus en middelen aan om het belang van een...
Lees meer

Pagina's