Hoe bereid je je voor op een audit?
Het is belangrijk dat hygiëne gedurende het jaar hoog op de agenda blijft! Het is zonde als de inspecteurs onverwachts op de stoep staan en niet alles in orde is. FoodBase biedt daarom een cursus en middelen aan om het belang van een...
Lees meer
Allergeneninformatie getoetst bij de inspectie
Allergenen moeten duidelijk worden weergegeven op een product. Door een wetsverandering is de SVVW sinds 2020 meer gaan handhaven op allergeneninformatie. Vanaf januari 2021 zal er ook gefocust worden tijdens de inspecties op de schriftelijke en...
Lees meer
Werkt alleen handendesinfectie ook in winkels...
Het RIVM raadt aan om je handen schoon te maken door te wassen met water en zeep. Er zijn namelijk meer voordelen van het gebruik van water en zeep vergeleken met een handgel. Toch is een handgel in sommige gevallen wel handig.
Lees meer
Hygiëne weetjes
Onze hygiëne adviseurs en -inspecteurs komen dagelijks in bakkerijen, slagerijen, verswinkels en horeca. Zij delen graag met je hoe je werkruimtes handig schoon houdt en hygiëne problemen uit de weg gaat.
Lees meer
Bekroond met Goud in een nieuw jasje!
Bekroond met Goud is een van de product-diensten waar we al veel ondernemers binnen de bakkerij blij mee hebben gemaakt. Dankzij aantoonbaar bewijs dat hun producten voldoen aan de hoogste eisen, hebben ze concurrentie en omzet voordeel. Omdat...
Lees meer
FoodBase van toegevoegde waarde binnen retail.
Mooi stuk over FoodBase over onze toegevoegde waarde in retail in de laatste editie van 'Vers in retail'.
Lees meer

Pagina's