Voedselveilig werken, samen met je team

Whitepaper
In het whitepaper geven we je praktische tips en adviezen. Plus voorbeelden en een checklist waarmee je het hygiëneniveau binnen je bedrijf op peil brengt en houdt. Ook bij een personeelstekort en -wisselingen. 
 
 
 
  • Vorige bericht
    Klantervaring
    “Een hygiëne-inspectie hoeft geen gedoe te zijn”
    Bbrood heeft hygiëne altijd belangrijk gevonden. “Maar het mocht wel wat meer aandacht krijgen”, vertelt Heleen van den Broek, regiomanager bij de Amsterdamse bakkerijketen. Door hygiëne hoger op de agenda te zetten en met een beetje hulp van...
    Lees meer
  • Volgende bericht
    Blog
    Etiketteren: 7 tips
    Met een etiket informeer je je klant over wat er in jouw product zit en waar het vandaan komt, zodat consumenten een doordachte keuze kunnen maken over de producten die ze kopen. Maar wat moet er eigenlijk verplicht op een etiket staan? Wat doe je...
    Lees meer
Terug naar artikelen