Stage communicatie & marketing

HBO/FULL TIME

Ben jij opzoek naar een stage in de dynamisch wereld van de voeding? En lijkt het jou leuk om ervaring op te doen met social media, het schrijven van teksten en het maken van nieuwsbrieven? Dan is deze stage misschien wel iets voor jou!

Brood uit Europa, Goed Verhaal!

Op de communicatieafdeling van het NBC werk je o.a. mee aan de campagne Brood uit Europa, Goed Verhaal!. Bij deze campagne draait het om het verbeteren van het imago van brood. Dit doen we door onze content in te zetten op verschillende platformen. Jij als stagiaire helpt mee bij het maken van deze content. Zo schrijf je nieuwsberichten voor op de websites, coördineer je winacties en maak je advertorials. Ook zorg je ervoor dat de uitingen op de juiste plekken terecht komen, zoals één van de websites, social media, nieuwsbrieven of bij de vakpers.

Nederlands Bakkerij Centrum (NBC)

NBC zorgt ervoor dat bakkerijen sterker in de markt staan. Dat doen wij met veel kennis en ervaring op het gebied van product, proces, voedselveiligheid, productinformatie, gezondheid en marketing. Al deze kennis en ervaring vertalen wij naar praktische diensten voor de bakker, duidelijke communicatie richting de consument of als basis om de bakkerijsector te vertegenwoordigen.

Je werkomgeving

Het communicatieteam bestaat uit 3 medewerkers, waaronder jij als stagiair. Je bent dus echt een volwaardig teamlid en gaat mee naar belangrijke afspraken en brainstormsessies. Er heerst een informele sfeer waar collega’s in teamverband samenwerken.
Ook werk je veel samen met andere afdelingen, bijvoorbeeld als je input nodig hebt voor artikelen. Zo leer je het hele bedrijf ontzettend snel kennen! Uiteraard heb je als stagiair de mogelijkheid om een kijkje te nemen op andere afdelingen. Vind je het bijvoorbeeld leuk om een dagje mee te gaan met een van de hygiëne-inspecteurs om een kijkje te nemen bij een bakker(ij)/ondernemer? Dat kan!

Ben jij?

Een enthousiast en leergierig persoon en beschik jij over goede communicatieve vaardigheden? Ben jij dol op schrijven en niet bang om dat te laten zien? Werk jij planmatig en ben je kritisch op je eigen werk? Dan hopen wij dat jij ons team komt versterken.

Enthousiast?

Solliciteer dan snel door je CV en een motivatiebrief te sturen naar de afdeling communicatie: communicatie@nbc.nl. Voor meer informatie kun je bellen met Jenneke van Elderen, communicatieadviseur, via 0317-471282.