Freelance trainer

Heb je affiniteit met de versbranche (bakkerij, slagerij, horeca, supermarkten en specialiteitenwinkels)? En heb je ervaring met het verzorgen van praktijkgerichte trainingen en workshops die impact maken?  Dan komen we graag in contact met jou! Bekijk onze vacature en sluit je aan als freelance trainer bij FoodBase.

 

 

Wie zoeken we?

Voor diverse trainingen en workshops in ons portfolio zijn wij op zoek naar een trainer die:

 • deelnemers inspireert met actuele, aansprekende praktijkvoorbeelden
 • mensgericht is
 • bevlogen is en een positieve energie heeft
 • een groot inlevings- en (zelf)reflectievermogen heeft
 • op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen in het trainersvakgebied
 • kennis en ervaring heeft op het onderwerp van de training
 • geen moeite heeft met online, hybride en in de avonduren trainen

Profiel

 • Je bent thuis in het verzorgen van trainingen (praktisch) leidinggeven, communicatie en/of in de richting van sales en (MKB) winkelconcept.
 • Opleidingsniveau: minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Ervaring: minimaal 3 jaar praktijkervaring als beroepstrainer. Werkervaring in een hogere functie in de versbranche of horeca.
 • Persoonlijkheid: je neemt initiatieven en je bent mensgericht. Je bezit een helicopterview, bent betrouwbaar en denkt mee met ons en (onze) klanten.
 • Pré: Naast Nederlands spreek je een tweede taal; Pools, Turks of Arabisch. Je hebt een Nobtra-erkenning en/of de gecertificeerde opleiding bij Karin de Galan afgerond. 

Over FoodBase

Wij zijn een zakelijke dienstverlener voor de versbranche. FoodBase gelooft in de kracht van samenwerking. Samen zet je de mooiste prestaties neer en kun je verschil maken. We hebben vakmensen op het gebied van Marketing & Positionering, Sensoriek & Technologie en Hygiëne & Wetgeving. Deze vakmensen adviseren, ondersteunen en trainen ondernemers, managers en medewerkers uit de versbranche. Met vakmensschap van FoodBase en ondernemers en managers uit de versbranche maken wij een gezonde leefstijl voor de consument mogelijk. Jouw rol als freelance trainer is het verzorgen van vakinhoudelijke trainingen of het verzorgen van trainingen rondom leidinggeven en communicatie. Om zo onze klanten verder te helpen zodat zij nog meer uit hun bedrijf kunnen halen.

Het team van FoodBase bestaat momenteel uit circa 20 vakmensen. FoodBase is een dochteronderneming van de stichting Nederlands Bakkerij Centrum (NBC). De klantenkring van FoodBase is divers. Denk hierbij aan MKB-bedrijven zoals de bakker, de groentespecialisten en de slager. Ook komen wij veel bij industriele bakkers en de Out-of-Home markt zoals de horeca. 

Wij bieden jou

Bij FoodBase krijg je de gelegenheid om je als trainer verder te ontwikkelen en je didactische vaardigheden aan te scherpen. Ook ontzorgen wij je graag, zodat jij op je allerbest voor de groep kunt staan. We hebben een goede trainersovereenkomst en een korte betalingstermijn.

Klinkt dit goed?

Mail dan je CV met een korte motivatie naar  voor 12 juni 2022 naar Jeannette Saris, HR-medewerker via j.saris@foodbase.nl

Voor vragen over deze opdracht kun je terecht bij Carolien Hurkx of Marcella Radt en Janet Wiersma, telefonisch bereikbaar op 0317 –471203. Uitgebreide informatie over de organisatie is te vinden op www.foodbase.nl.