• Product & proces
  • Consument & verkoop
  • Bedrijfsvoering & Ondernemen
  • Hygiëne, arbo & milieu
Het Nederlands Bakkerij Centrum wil er alles aan doen om de bakkerijbranche op hoog niveau te houden. Om dat doel te bereiken dient u als bakker uw vak naar behoren te kunnen uitvoeren, zodat u uw klanten altijd de beste kwaliteit kunt garanderen.
Lees meer
De ondernemer die een goed inzicht heeft in zijn eigen marktgebied en de wisselwerking tussen de inwoners van zijn verzorgingsgebied en hun wensen op het gebied van producten en locatie op de juiste wijze in kaart weet te brengen, begrijpt zijn markt en consumenten. Daardoor kan hij beter inspelen op specifieke doelgroepen, wat leidt tot een hoger rendement in het bedrijf.
Lees meer
Wanneer u grote beslissingen over uw bedrijf wilt of moet nemen of u bent op zoek naar meer omzet, hogere klantenaantallen of de juiste locatie voor een filiaal, is het plezierig om een onafhankelijk adviseur om zijn objectieve mening te kunnen vragen. Het Nederlands Bakkerij Centrum denkt graag met u mee.
Lees meer
Ieder bedrijf in Nederland dat met levensmiddelen werkt, moet van de overheid een systeem handhaven waarmee de voedselveiligheid gegarandeerd kan worden. Daarmee werken bakkers volgens de Hygiënecode voor de bakkerij. Ook is er allerlei wet- en regelgeving op het gebied van informatie verstrekken aan de klant
Lees meer

Diensten & producten

Het Nederlands Bakkerij Centrum helpt u om uw vak optimaal te kunnen uitvoeren. Daarom verzorgt het NBC productbeoordelingen brood en banket om u te laten weten wat er eventueel verbeterd kan worden aan uw producten. Daarnaast adviseert het NBC u over allerlei vragen waar u tegenaan loopt tijdens het uitvoeren van uw vak. U verstaat uw vak, wij het onze. Samen staan we sterk!