NIEUW! Corona Quick Scan!

Nieuws

Bij de hygiëne vraagstukken die juist nu belangrijk zijn binnen uw organisatie, kunnen we ondersteuning geven. Hiervoor bieden wij (ISO 9001 gecertificeerde) diensten aan op het gebied van hygiëne advies en certificering.

Nieuw in ons pakket is de CORONA QUICK SCAN. Wij beseffen ons dat het naleven van de maatregelen hoog op uw prioriteitenlijst staat en helpen u hiermee graag verder. Door middel van onze CORONA QUICK SCAN toetsen wij hoe dit er bij u voor staat. Mits u niet voldoet of er zijn verbeterpunten, geven we u graag advies. Voldoet u wel, dan voorzien wij u van een certificaat.

Daarnaast kunnen wij met onze diensten op het gebied van marketing en positionering uw organisatie toetsen op toekomstbestendigheid. Zodat u aandacht kunt besteden aan het ondernemen!

Klik hier voor meer informatie en om online te bestellen.

 

 • Vorige bericht
  Nieuws
  Aanvullend hygiëne advies in deze corona crisis...
  Harry van Etten (inspecteur) en Alfons van Leeuwen (adviseur) hebben de handen ineen geslagen om ondernemers binnen de voedingsindustrie te helpen bij hygiëne vraagstukken rondom Corona. Want hygiënisch werken is juist NU van allerhoogste...
  Lees meer
 • Volgende bericht
  Bekroond met Goud in een nieuw jasje!
  Bekroond met Goud is een van de product-diensten waar we al veel ondernemers binnen de bakkerij blij mee hebben gemaakt. Dankzij aantoonbaar bewijs dat hun producten voldoen aan de hoogste eisen, hebben ze concurrentie en omzet voordeel. Omdat...
  Lees meer
Terug naar artikelen