Proefbakkerij

Wil jij bestaande of nieuwe bakkerijproducten verder ontwikkelen, maar heb je geen tijd of wil je dat iemand er eens naar kijkt met een frisse blik? Onze ervaren proefbakkers met kennis en ervaring vanuit de ambachtelijke én industriële bakkerij voeren je testen graag uit. Dit doen ze in onze volledig geacclimatiseerde proefbakkerij.

Verbetering
Naar klantwens stemmen we af hoe we de opdracht vormgeven. Vanuit deze opdracht zetten we een gestandaardiseerde test in waarbij verschillende onderdelen uitgetest kunnen worden.

  • Kwaliteitscontrole van grondstoffen: een standaardbakproef kan ingezet worden om de kwaliteit van meel en bloem te bepalen. Ook een benchmarking van diverse bakkerijgrondstoffen kunnen we uitvoeren in zowel brood- als banketproducten.
  • Productontwikkeling: wijzigingen in grondstof of recepturen brengen verschillende product en proceseigenschappen met zich mee. De proefbakkers van FoodBase kunnen je hierin adviseren om vraagstukken op het gebied van productontwikkeling op te lossen. Een product ontwikkelen met een gezondheidsclaim vraagt expertise, in samenspraak met kennisspecialisten van FoodBase behoort dit tot de mogelijkheden.
Danny van Haren

Customer Succes Manager

d.van.haren@foodbase.nl
06 - 20 743 022
Danny van Haren

Customer Succes Manager

d.van.haren@foodbase.nl
06 - 20 743 022