Whitepaper Succesvol ondernemen in uitdagende tijden

Whitepaper

Door het enorme personeelstekort, de hoge kosten voor energie én de inflatie hebben versondernemers het momenteel niet makkelijk. Toch kan jouw bedrijf deze uitdagende tijden goed doorkomen. Maar hoe? We hebben een whitepaper gemaakt vol met praktische tips en adviezen om ook in lastige tijden succesvol te ondernemen.

Inhoud 
We geven tips om je medewerkers en daarmee ook je klanten tevreden te houden. We inspireren je om groei en ontwikkeling binnen je bedrijf in gang te zetten. We laten een ondernemer aan het woord die vertelt over hoe zij momenteel omgaat met personeelsschaarste en hoge energie- en inkoopkosten. En we delen een checklist waarmee jij je kunt voorbereiden op de toekomst.
 
Hierdoor kom jij met plezier, kennis en blije medewerkers en klanten deze uitdagende periode door. En natuurlijk kun je alle tips in deze whitepaper ook gebruiken voor andere uitdagingen in het ondernemerschap.
 
Klik hier om de whitepaper te lezen.
 
Wil je meer weten naar aanleiding van deze whitepaper of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons. We helpen je graag verder. 

Veel succes en plezier!

 • Vorige bericht
  Nieuws
  Plastic wegwerpbekers, -bestek en ...
  Vanaf 1 juli 2023 en 1 januari 2024 gelden er nieuwe Europese regels voor het gebruik van kunststof producten voor eenmalig gebruik in de horeca, bedrijfsrestaurants en tijdens festivals. Denk hierbij bijvoorbeeld aan wegwerpbekers en frietbakjes...
  Lees meer
 • Volgende bericht
  Klantervaring
  “Met de hygiëne-inspectie geven we als school...
  Dennis Oosterlaar geeft sinds 2018 les in het team Bakkerij & Patisserie aan het Deltion College. Hij heeft er hard aan gewerkt om het certificaat voor de hygiëne-inspectie van FoodBase te halen. ‘’Hygiëne speelde binnen onze opleiding altijd al...
  Lees meer
Terug naar artikelen