Winkelbeoordeling

Heeft je winkel de juiste uitstraling? Communiceer je jouw acties op de juiste manier? En hoe is het gesteld met de gastvrijheid van jouw medewerkers? Een uitgebreide winkelbeoordeling geeft antwoord op dit soort vragen.

In de waan van alledag of wellicht vanuit routine doe je als ondernemer veel dingen uit gewoonte. Neem je nog regelmatig voldoende afstand om met een frisse blik naar je eigen winkel te kijken? Wij kunnen jou hierbij helpen. We beoordelen geheel objectief jouw winkel en schrijven voor jou in een rapportage de bevindingen. Diverse foto’s maken we van zaken die ons opvallen. Met de waardevolle tips die je vanuit deze rapportage ontvangt, krijg je een goed beeld waar mogelijkheden voor verbetering zijn en waar je omzet kunt verhogen.

Een winkelbeoordeling door een objectieve buitenstaander geeft jou als ondernemer een goede indruk van de situatie in jouw winkel(s). Samen met je medewerkers leer je waar de zwakke plekken liggen en hoe je deze kunt verbeteren. Het houdt jou én je medewerkers scherp!

De inzet van een professionele mystery shopper, die zich voordoet als gewone klant en het gehele verkoopproces doorloopt, kan een waardevolle aanvulling zijn op de winkelbeoordeling.

Aanvullende presentatie - Spiegel voorhouden
Om je winkelmedewerkers naar aanleiding van de winkelbeoordeling en eventueel het bezoek van de mystery shopper te wijzen op verbeterpunten, kunnen wij een uitgebreide presentatie verzorgen. Hierin wordt onder andere uitleg gegeven over de noodzaak van bijverkoop, maar ook over de juiste omgangsvormen met klanten. Voorbeelden van waardevolle en vooral goede marketingacties én originele producten die tot meer omzet kunnen leiden, passeren de revue. De presentatie verloopt op een interactieve wijze, zodat je medewerkers geprikkeld worden en enthousiast raken om samen met jou een hogere omzet te realiseren. Door middel van het fotomateriaal dat tijdens de winkelbeoordeling is gemaakt, krijgen je medewerkers een spiegel voorgehouden. Indien nodig worden er verbeterafspraken gemaakt.