Training Voedselveiligheid

Het invoeren van de Hygiënecode is niet altijd makkelijk. Hoe leg je het belang van voedselveilig werken uit aan je medewerkers? Of hoe zorg je ervoor dat je medewerkers het voedselveiligheidsplan naleven? Met deze incompany training leren jij en je medewerkers hoe jullie samen voor een voedselveilige werkomgeving zorgen.

Henk vertelt je meer over de training

De training voedselveiligheid bestaat uit één dagdeel en is afgestemd op jullie situatie en bedrijf. Voor aanvang van de training bekijk ik de bedrijfssituatie, bespreek ik jullie specifieke wensen en haal ik de praktische voorbeelden uit jullie eigen bedrijf naar voren. Zo sluit de training altijd aan bij jullie bedrijf en leerpunten. In de training verwerk ik altijd praktische opdrachten en proefjes, waarmee je inzicht krijg in zaken zoals persoonlijke hygiëne, kruisbesmetting en methoden van reinigen.

De training ter voorbereiding of als aanvulling op een hygiëne-inspectie

Heb je nog geen hygiëne-inspectie gehad en wil je voor een inspectie de puntjes op de i zetten? Dan is deze training perfect. Heb je al een hygiëne-inspectie gehad? Ga gelijk aan de slag met de verbeterpunten tijdens de training. 

Voor wie is de training voedselveiligheid?

Ben jij leidinggevende of werk jij in een specialiteitenwinkel, horecazaak, supermarktafdeling, slagerij of bakkerij? En wil je de voedselveiligheid binnen jouw bedrijf naar een nog hoger niveau tillen? Dan is deze training iets voor jouw bedrijf. 

Leer en breng het gelijk in de praktijk in je eigen zaak

De training voedselveiligheid is een incompany training. Dat houdt in dat we de training bij jouw bedrijf uitvoeren. Dit maakt het makkelijker om alles wat je medewerkers leren gelijk toe te passen in de praktijk.

Meer weten?

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan of neem contact met ons op. Mail info@foodbase.nl, bel 0317-471234 of vraag een offerte aan via de bestelknop.

 

Henk van Liempd

Hygiëne adviseur

info@foodbase.nl
0317-471234
Henk van Liempd

Hygiëne adviseur

info@foodbase.nl
0317-471234