Mystery shopping

Hoe klantgericht, vriendelijk, toegankelijk, deskundig en gastvrij zijn je medewerkers echt? Met mystery shopping krijg je inzicht in de manier waarop je medewerkers jouw organisatie vertegenwoordigen. 

Jasper vertelt je hieronder meer over mystery shopping.

 

 

Mystery shopping: een frisse blik van buitenaf

In de praktijk is het vaak lastig te achterhalen hoe klanten de service daadwerkelijk ervaren en welke momenten invloed hebben op hun beoordeling. Vaak zien we onze eigen beperkingen en tekortkomingen niet. Dit zorgt voor bedrijfsblindheid, maar dat is niet erg. Het overkomt ons allemaal, niemand uitgezonderd. Een ander perspectief dat een ervaren mystery guest die met een frisse blik naar jouw onderneming kijkt, helpt je weer met een andere blik naar je winkel of restaurant te kijken.

Krijg écht inzicht in hoe jouw klanten de service beleven

Met mystery shopping leer je, samen met je team, hoe je zorgt dat jouw klanten met een glimlach de deur uit lopen. Hoe je klanten je service ervaren hangt namelijk af van veel verschillende factoren. Daarom is ook geen enkel mystery shopping onderzoek hetzelfde. Samen bepalen we welke inzichten en behoeften jij hebt. Zo zetten we het onderzoek zo effectief mogelijk in.

Optimaliseer klantbeleving en blijf je concurrentie voor

Wij geven je inzichten waarmee je de klantbeleving beter dan ooit maakt. De resultaten uit het onderzoek zijn praktisch, waardoor je ze gelijk kan doorvoeren. Met als resultaat tevreden klanten en meer omzet. Wist je dat zeer tevreden klanten eerder een winkel of restaurant aanbevelen bij vrienden en familie? Zeer tevreden klanten komend dus niet alleen vaker terug, maar brengen vaak ook nog nieuwe klanten met zich mee. 

Meer weten?

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan of neem contact met ons op. Mail info@foodbase.nl, bel 0317-471234 of vraag een offerte aan voor mystery shopping via de bestelknop.

Jasper van Dongeren

Accountmanager

j.van.dongeren@foodbase.nl
06 - 12 361 813
Jasper van Dongeren

Accountmanager

j.van.dongeren@foodbase.nl
06 - 12 361 813