Hygienetool.nl

Houd jij je hygiëneregistraties al digitaal bij? Bij voedselveilig werken horen kloppende hygiëneregistraties. Je (HACCP)registraties in orde krijgen is vaak wel een tijdrovende klus die er gemakkelijk bij in schiet. Daarom ontwikkelden wij hygienetool.nl.

Martin vertelt je hieronder wat de voordelen zijn en hoe hygienetool.nl werkt.

We ontwikkelden hygienetool.nl (en de app) om hygiëneregistraties makkelijker te maken. In de app (of de website) zie je in één oogopslag welke registraties er die dag voor jouw filiaal/filialen nodig zijn. Zo signaleer je afwijkingen snel en heb je inzichtelijk of alle acties worden uitgevoerd. Met een mobiele telefoon of tablet in je hand voer je de volledige registratie uit of zie je hem in. Papierwerk is verleden tijd!

Meer dan een online hygiënecode en hygiëneregistraties

In de tool houdt je niet alleen (HACCP)registraties bij. Je maakt ook eenvoudig een schoonmaakschema, houdt de temperatuur van je koelkast bij en registreert goederenontvangst. Daarnaast stel je zelf je eigen norm is en geeft de tool je een waarschuwing bij afwijkingen. Zo helpt de tool je na te denken over de afwijkende norm. 

Meerdere filialen?

Dan geeft deze digitale tool meer controle. Je ziet vanaf één plek of registraties goed worden bijgehouden. Op locatie aanwezig zijn, is daarbij niet per se nodig. Zo doe je als bedrijfsleider met meerdere filialen je administratie rondom hygiëneregistraties in één keer.

Niet meer alleen verantwoordelijk

Met hygienetool.nl betrek je medewerk(st)ers bij het voedselveilig werken. Je medewerkers krijgen een account en meldingen als registraties niet zijn ingevuld. Dit zorgt voor meer betrokkenheid en bewustzijn rondom voedselveiligheid.

Volgens de richtlijnen van de voor jouw geldende Hygiënecode

Als ondernemer ben je natuurlijk wettelijk verplicht om te werken volgens een voor jouw bedrijf geldende hygiënecode. Met de hygienetool pas je de richtlijnen van de Hygiënecode online(van de bakkerij, slagerij, CBL en/of horeca)eenvoudig toe en heb je de registraties in orde voor een bezoek van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA).

Met de tool werk je efficiënter en houd je je HACCP registraties makkelijk bij

Dat bespaart tijd en geld. Bovendien biedt het systeem tal van uitbreidingsmogelijkheden. Naast temperatuurlijsten is het mogelijk om schoonmaaklijsten, ontvangstregistraties, klachtenformulieren of ander soort formulieren zelf op te stellen. Net wat voor je bedrijf handig of nodig is!

Vraag een demo aan

Heb je vragen over de tool of wil je zien hoe de tool werkt? Neem contact met mij op of vraag vrijblijvend een (online) demo aan.

Overtuigd?

Bestel de tool via de onderstaande knop

 

Martin Riemersma

Hygiëne adviseur

Martin Riemersma

Hygiëne adviseur