Hygiënecode voor de brood- en banketbakkers (DIP)

FoodBase biedt geïnteresseerde brood- en banketbakkers een digitaal infopakket aan. Via dit pakket beschik je over alle benodigde informatie voor een optimale bedrijfsvoering.

Hygiënecode voor de Brood- en Banketbakkerij
In deze Hygiënecode worden kritische stappen voor de bereiding van brood, banket en andere bakkerijproducten besproken en er wordt beschreven hoe je kunt voorkomen dat de voedselveiligheid in gevaar komt. Deze Hygiënecode voorkomt dat elke bakkerij afzonderlijk onnodig veel tijd en energie moet besteden aan het ontwikkelen van een eigen voedselveiligheidssysteem. De Hygiënecode kan worden gebruikt door alle brood- en banketbakkerijen, markthandelaren en andere bedrijven die producten produceren of verkopen die in deze Hygiënecode worden beschreven én die daarbij werken volgens de in deze Hygiënecode beschreven processen.

Informatiemap Voedselinformatie & Aanduiden
De informatiemap Voedselinformatie & Aanduiden informeert je over de eisen die de overheid stelt aan de wijze waarop je klanten moet informeren over brood- en banketproducten. In de map worden de voorschriften uit de Productinformatieverordening toegelicht en begrijpelijk gemaakt. Nieuwe ontwikkelingen en inzichten vragen om voortdurende aanpassing van de wetgeving. Daarom is het belangrijk dat je goed op de hoogte blijft van de ontwikkelingen die voor de bedrijfstak van belang zijn.

 

 

 

Danny van Haren

Customer Succes Manager

d.van.haren@foodbase.nl
06 - 20 743 022
Danny van Haren

Customer Succes Manager

d.van.haren@foodbase.nl
06 - 20 743 022