Bekroond met Goud

Met Bekroond met Goud bewijs je dat jouw product voldoet aan de hoogste eisen. Hiermee behaal je concurrentievoordeel en geef je je verkoop een extra boost.

Jasper vertelt je hieronder meer over Bekroond met Goud.

Test je productkwaliteit

Je bepaalt zelf welk product je laat beoordelen voor een bekroning. Eén van onze productbemonsteraars haalt de producten die je hebt aangemeld op. Vervolgens beoordeelt een team van ervaren en onafhankelijke keurmeesters jouw producten. Ze beoordelen je producten op basis van een 5-puntsschaal met gouden medailles, die is gebaseerd op vooraf vastgestelde uniforme beoordelingscriteria. Per product krijg je  een beoordelingsrapport. Zo krijg je inzicht in je productkwaliteit.

Geef je verkoop een extra boost

Producten die tenminste 5 medailles krijgen op 3 beoordelingsonderdelen en minimaal 4 gouden medailles bij de andere beoordelingsonderdelen krijgen de titel ‘Bekroond met Goud’. Hiermee heb je aantoonbaar bewijs dat je producten voldoen aan de hoogste eisen, behaal je concurrentievoordeel en geef je je verkoop een extra boost.

Wat krijg je bij Bekroond met Goud?

Je krijgt altijd een onafhankelijke productbeoordeling met beoordelingsrapport. Hierdoor krijg je inzicht in de sterke en zwakke punten van je product. Zo weet je wat je kunt verbeteren om een constante kwaliteiten te behouden.

Bij een gouden Bekroning krijg je ook:

  • Persbericht om uit te sturen aan lokale pers
  • Certificaat voor in je winkel
  • Facebook felicitatie op facebook.com/bekroondmetgoud
  • Vermelding op bekroondmetgoud.nl
  • Promomateriaal! Tegen een kleine vergoeding bestel je ook Bekroond met Goud productstickers, posters en ander promotiemateriaal. Met het promotiemateriaal breng je je product in de winkel onder de aandacht.

Meer weten?

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan of neem contact met ons op. Mail info@foodbase.nl, bel 0317-471234 of vraag een offerte aan via de bestelknop.

 

Jasper van Dongeren

Accountmanager

j.van.dongeren@foodbase.nl
06 - 50 580 453
Jasper van Dongeren

Accountmanager

j.van.dongeren@foodbase.nl
06 - 50 580 453