Voedselveiligheid Banner Goede Goede

Voedselveiligheid

Wil je ook altijd je hygiëne en voedselveiligheid op orde hebben? De vakmensen van FoodBase helpen je met hygiëne advies op maat, inspecties en certificering. Ook hebben we handige tools die jou en je personeel helpen de boel op orde te hebben. Vraag een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Eigen hygiëneteam adviseert en inspecteert op voedselveiligheid en wetgeving, je bent voorbereid op onverwachte NVWA inspecties en snel en onafhankelijk advies op maat.

Uitgelichte artikelen

Plaagdieren (2)

De 4 tips om plaagdieren buiten de deur te houden

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) ziet een toename in het aantal spoedsluitingen van voedselbedrijven als bakkers, horeca en buurtsupers in verband met plaagdieren. In de meeste gevallen was er een muizenprobleem, maar er is ook overlast van bijvoorbeeld ratten en kakkerlakken geconstateerd. Ook FoodBase hygiëne-inspecteur Lobke van Veenendaal komt tijdens haar dagelijkse inspectierondes regelmatig uitwerpselen van bijvoorbeeld muizen tegen. Omdat het een vervelend en hardnekkig probleem is, zeker in deze tijd van het jaar, helpt Lobke je graag op weg en deelt ze haar tips om plaagdieren buiten de deur te houden.

Lees meer
Nagellak (2)

Hoe ga je om met medewerkers met nagellak of nepnagels?

Wij krijgen regelmatig de vraag hoe je als versondernemer het beste om kunt gaan met medewerkers die nagellak of nepnagels dragen. In de meeste hygiënecodes is hier al regelgeving over opgenomen, maar soms blijft het bij een advies. Onze hygiëne-adviseur Martin Riemersma geeft tips hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw medewerkers zich aan de adviezen houden. 

Lees meer
Dennis Oostelaar (1)

“Met de hygiëne-inspectie geven we als school het goede voorbeeld”

Dennis Oosterlaar geeft sinds 2018 les in het team Bakkerij & Patisserie aan het Deltion College. Hij heeft er hard aan gewerkt om het certificaat voor de hygiëne-inspectie van FoodBase te halen. ‘’Hygiëne speelde binnen onze opleiding altijd al een belangrijke rol,’’ vertelt Dennis. ‘’Maar toch hikten we al jaren tegen de certificering aan. Door de hygiëne-inspecties van FoodBase kregen we inzichtelijk welke dingen we nog net wat beter op orde konden krijgen. Daarmee zijn we aan de slag gegaan, en nu scoren we optimaal!’’

Lees meer

Op zoek naar iets anders?

Uw zoekopdracht mag niet leeg zijn