Vacature Productbemonsteraar regio midden Nederland (16-24 uur)

FoodBase zoekt een enthousiaste collega op VMBO/MBO niveau voor regio midden-Nederland. Ben jij een sterk en daadkrachtig persoon dan hebben wij bij FoodBase voor jou een leuke baan. Kennis van het bakkerij assortiment (productgroepen, benamingen en hygiëne) in diverse verssectoren is een vereiste.

FoodBase is onderdeel van het Nederlands Bakkerij Centrum en heeft de ambitie om de komende jaren met haar dienstverlening aan individuele ondernemers verder te groeien in zowel de bakkerijsector als in andere voedingssectoren. Het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC) richt zich met branche brede activiteiten op het versterken van de bakkerijsector.

De missie van FoodBase is: “Wij dragen bij aan de kwaliteit van leven. Voor ons betekent dat goede en lekkere voeding, zo vers mogelijk, gebracht met goed vakmensschap”. Bij NBC & FoodBase werken in totaal 56 medewerkers.

Wat ga je doen:

Als productbemonsteraar haal je in jouw regio producten op voor sensorisch of microbiologisch onderzoek. Je hebt contact met enerzijds onze klanten en anderzijds intern met de afdelingen binnen FoodBase.

De highlights in je functie:

  • het uitvoeren van bemonstering volgens een opgestelde planning en standaardprocedures;
  • het doornemen van productlijsten van eerdere bemonsteringen t.b.v. wisseling in assortiment;
  • bij koopsignalen of specialistische vragen van klanten doorverwijzen naar collega’s binnen FoodBase
  • uitvoeren van andere voorkomende (vaak projectmatige) activiteiten. Standplaats is Wageningen.

Jouw profiel:

Om als productbemonsteraar te kunnen schitteren, weet je effectief en klantgericht te handelen en levert het afgesproken werk op tijd op. Je past je makkelijk aan aan de wisselende werktijden/taken.

De volgende kerncompetenties zijn in deze rol van belang: goede mondelinge vaardigheden, resultaatgericht, flexibel, representatief en collegiaal.

Ben jij?

Een enthousiast en energiek persoon met een afgeronde VMBO/MBO opleiding. Kan je zaken goed overzien en ben je in het bezit van rijbewijs B? Dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren. 

Wat bieden wij jou?

  • een aanstelling met uitzicht op een vast contract
  • werken in een professioneel team
  • goede werksfeer
  • goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • een 16-24 urige werkweek
  • ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling.

Ben je enthousiast?

Klinkt dit als jouw nieuwe baan? Mail dan jouw CV met een korte motivatie voor 31 juli 2021 naar Jeannette Saris (HR-medewerker) via j.saris@foodbase.nl