Vacature Junior Accountmanager (32/40 uur)

Interesse in de versbranche (bakkerij, slagerij, horeca, supermarkten en specialiteitenwinkels) en op zoek naar een leuke baan in de sales als accountmanager? Bekijk onze vacature en kom werken bij FoodBase.

Wat ga je doen?

Als accountmanager beheer je je eigen account portfolio en werk je aan het op de kaart zetten van onze diensten. Concreet betekent dit dat je aan de slag gaat met…

 • concept- en dienstenontwikkeling door het tijdig signaleren van (latente) behoeftes van klanten;
 • ontwikkelen, onderhouden en uitbreiden van contacten in je portefeuille en daarbuiten;
 • benaderen van bestaande klanten en potentiele klanten, voornamelijk telefonisch;
 • bewaken van het offertetraject voor eigen account portfolio;
 • ondersteuning van de (senior) accountmanagers;
 • behalen van je eigen gestelde targets of verkoopresultaten.

We werken vanuit Wageningen aan het behalen van onze gezamenlijke, maar ook individuele targets. Met passie en enthousiasme verkopen wij diensten aan onze klanten en lossen wij hun vraagstukken op het gebied van Marketing & Positionering, Sensoriek & Technologie en Hygiëne & Wetgeving op.

Profiel

Je bent een starter die klantgerichtheid combineert met passie voor je vak. Je communiceert helder en hebt commercieel inzicht.

Functie-eisen:

 • Afgeronde opleiding op MBO/HBO niveau richting food of sales & marketing;
 • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Competenties:

 • Resultaatgerichtheid;
 • Zelfstandigheid;
 • Hoog inlevingsvermogen.

Standplaats

Wageningen, thuiswerken behoort tot de mogelijkheden.

Over FOODBASE

Wij zijn een zakelijke dienstverlener voor de versbranche. FoodBase gelooft in de kracht van samenwerking. Samen zet je de mooiste prestaties neer en kun je verschil maken. We hebben vakmensen op het gebied van Marketing & Positionering, Sensoriek & Technologie en Hygiëne & Wetgeving. Deze vakmensen adviseren, ondersteunen en trainen ondernemers en managers uit de versbranche. Met vakmensschap van FoodBase en ondernemers en managers uit de versbranche maken wij een gezonde leefstijl voor de consument mogelijk. Jouw rol als accountmanager is onder andere het meedenken over vraagstukken van de klant. Om op basis daarvan te adviseren over hoe de klant nog meer uit zijn of haar bedrijf kan halen met onze diensten.

Het team van FoodBase bestaat momenteel uit circa 18 vakmensen. FoodBase is een dochteronderneming van het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC). De klantenkring van FoodBase is divers. Denk hierbij aan MKB-bedrijven zoals de bakker, de groentespecialist, de slager en de Out-of-Home markt zoals de horeca ondernemer.

Wij bieden jou

Een uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden voor een starter in sales die zich herkent in de kernwaarden van FoodBase: vakmensschap, samen, vertrouwd en persoonlijk. In deze functie is veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. We belonen jouw inzet met een mooi salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Een werkweek van 32 uur is bespreekbaar.

Klink dit als jouw nieuwe baan?

Mail dan je CV met motivatie naar Jeannette Saris, HR-medewerker via j.saris@foodbase.nl

Voor meer informatie over deze vacature kun je terecht bij Mirjam Kortekaas, telefonisch bereikbaar op 06 122 557 00. Uitgebreide informatie over de organisatie is te vinden op www.foodbase.nl.