Salesteam

Het salesteam bestaat uit vier teamleden. Hieronder een korte omschrijving van hun functies en hun contactgegevens. 

Hester Braam

Ik ben Hester Braam en ben momenteel al meer dan 13 jaar werkzaam in de Foodsector en help graag supermarktorganisaties, (industriële) bakkerijen maar ook foodondernemers om ze zichtbaarder te maken en te onderscheiden in de markt. Door te kijken naar marketing en positioneringsvraagstukken ontvangen mijn klanten handvaten om inzicht te krijgen in hun verzorgingsgebied, type klanten of help ik ze met onderzoeken in voeding- en gezondheidsvraagstukken verder met hun bedrijfsstrategie. Altijd goed om mee te denken met de keuzes die jij als ondernemer moet maken. Gezondheid en hygiëne waren al van belang in de foodsector, en ik merk dat voedselveiliger werken juist nu nog belangrijker is geworden. Dit is een geruststellende garantie voor je medewerkers en eindklanten

Kortom, hoe zorg jij dat je voldoende klanten hebt en je ze blijft verrassen? Ik ga graag vrijblijvend met je in gesprek, van vakmens tot vakmens!

Contactgegevens:
H.Braam@FoodBase.nl
+31682828012

Theresia Gerritsen

Ik ben Theresia Gerritsen. Voor een aantal van jullie waarschijnlijk al wel een bekende naam. Ik werk namelijk reeds sinds 2010 bij NBC. Echter tot eind 2019 op de binnendienst/klantenservice. Per 2020 mag ik de functie van Accountmanager vervullen voor FoodBase.

In deze functie ben ik jouw eerste aanspreekpunt voor vragen, opmerkingen en problemen en zal ik ook met een regelmaat bij je langskomen voor een persoonlijk gesprek.

Ik zie het als een uitdaging om samen jouw bedrijf naar een nog hoger niveau te brengen.


Naast mijn werk voor het NBC heb ik sinds 2015 een lunchroom samen met mijn man, in Veenendaal.
Door mijn ervaring binnen het NBC en als zelfstandig ondernemer ben ik er van overtuigd voor jou een goede sparringpartner en gesprekspartner te kunnen zijn!

 Interesse in een kennismakingsgesprek? Neem contact op!

Contactgegevens:
T.Gerritsen@foodbase.nl
+31682531900

Johan Rietjens

Ik ben Johan Rietjens en 18 jaar werkzaam in de buitendienst van het Nederlands Bakkerij Centrum. 

Bij FoodBase ben ik jouw contactpersoon voor de diensten van onder andere productkwaliteit, voedselveiligheid en marketing.

Ik hoop je snel te ontmoeten bij Foodbase. Neem gerust contact met mij op!

Contactgegevens:
J.Rietjens@foodbase.nl
+31650902431

Henriëtte Heijnekamp

Ik ben Henriëtte Modderkolk-Heijnekamp, in ben in dienst sinds 1 januari 1993.
Op dit moment zorg ik voor de zaalverhuur binnen ons pand, en doe ik sales-support.

Ik vind dit erg leuk, omdat in deze functie alles samenkomt wat ik de afgelopen jaren binnen ons bedrijf gedaan heb. Ik heb mij bezig gehouden met productbeoordeling, de financiële administratie, de planning van de hygiëneadviseurs, en de laatste 10 jaar was de receptie mijn kindje.
In sales-support kan ik alle ervaringen samenbinden om voor onze klanten met hun minimale inspanning het meest optimale rendement voor hun bedrijf uit onze diensten te halen en zo hun bedrijf tot een hoger niveau te kunnen tillen. Wil je samen met mij jouw bedrijf naar een hoger level tillen? Dan kan je mij altijd vrijblijvend bellen!

Contactgegevens:
H.Heijnekamp@foodbase.nl
+31651889032