Salesteam

Het salesteam bestaat uit zes personen. Hieronder een korte omschrijving van hun functies en contactgegevens. 

HESTER BRAAM

Ik ben Hester Braam en al meer dan 13 jaar werkzaam in de foodsector. Ik help supermarktorganisaties, (industriële) bakkerijen maar ook foodondernemers graag om ze zichtbaarder te maken en te onderscheiden in de markt. Om meer grip te krijgen op productkwaliteit kan ik handvaten bieden aan kwaliteits- en of bakkerijmanagers door het overdragen van vakkennis aan de medewerkers en het borgen van de productkwaliteit. Want voor een constante en hoge kwaliteit komen klanten toch graag bij je terug!

Door te kijken naar marketing en positioneringsvraagstukken ontvangen mijn klanten handvaten om inzicht te krijgen in hun verzorgingsgebied, type klanten of help ik ze met onderzoeken in voeding- en gezondheidsvraagstukken verder met hun bedrijfsstrategie. Altijd goed om mee te denken met de keuzes die jij als ondernemer moet maken. Gezondheid en hygiëne waren al van belang in de foodsector, en ik merk dat voedselveiliger werken juist nu nog belangrijker is geworden. Dit is een geruststellende garantie voor je medewerkers en eindklanten.

Kortom, hoe zorg jij dat je voldoende klanten hebt en je ze blijft verrassen? Ik ga graag vrijblijvend met je in gesprek, van vakmens tot vakmens!

h.braam@foodbase.nl
+31682828012

JASPER VAN DONGEREN

Ik ben Jasper van Dongeren en voor velen van jullie, vooral in de bakkerijsector, een bekend gezicht. Na jarenlang bij het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC) te hebben gewerkt ben ik vanaf de start betrokken geweest bij de Nationale Bakkerij Academie (NBA). Na een jaar van intensieve samenwerking is de NBA samengevoegd met NBC/FoodBase. Vanuit én namens FoodBase kan je bij mij  terecht voor advies op het gebied van Trainingen, Marketing & Positionering, Sensoriek & Technologie, Hygiëne & Wetgeving.

Ik hoop je snel te ontmoeten en neem vooral contact op als er vragen zijn. Ik zal er voor je zijn en ga graag met je in gesprek.

j.van.dongeren@foodbase.nl
+31650580453

THERESIA GERRITSEN

Ik ben Theresia Gerritsen. Voor een aantal van jullie waarschijnlijk al wel een bekende naam. Ik werk namelijk reeds sinds 2010 bij NBC. Echter tot eind 2019 op de binnendienst/klantenservice. Per 2020 mag ik de functie van Accountmanager vervullen voor FoodBase.

In deze funcite ben ik jouw eerste aanspreekpunt voor vragen, opmerkingen en problemen en zal ik ook met regelmaat bij je langskomen voor een persoonlijk gesprek.
Ik zie het als een uitdaging om samen jouw bedrijf naar een hoger niveau te brengen.

Naast mijn werk voor het NBC heb ik sinds 2015 een lunchroom samen met mijn man, in Veenendaal.
Door mijn ervaring binnen het NBC en als zelfstandig ondernemer ben ik er van overtuigd voor jou een goede sparringpartner en gesprekspartner te kunnen zijn!

Interesse in een kennismakingsgesprek? Neem contact op!

t.gerritsen@foodbase.nl
+31682531900

HENRIËTTE HEIJNEKAMP

Ik ben Henriëtte Modderkolk-Heijnekamp, in ben in dienst sinds 1 januari 1993.
Op dit moment zorg ik voor de zaalverhuur binnen ons pand, en doe ik sales-support.

Ik vind dit erg leuk, omdat in deze functie alles samenkomt wat ik de afgelopen jaren binnen ons bedrijf gedaan heb. Ik heb mij bezig gehouden met productbeoordeling, de financiële administratie, de planning van de hygiëneadviseurs, en de laatste 10 jaar was de receptie mijn kindje.
In sales-support kan ik alle ervaringen samenbinden om voor onze klanten met hun minimale inspanning het meest optimale rendement voor hun bedrijf uit onze diensten te halen en zo hun bedrijf tot een hoger niveau te kunnen tillen. Wil je samen met mij jouw bedrijf naar een hoger level tillen? Dan kan je mij altijd vrijblijvend bellen!

h.heijnekamp@foodbase.nl
+31651889032

JOHAN RIETJENS

Ik ben Johan Rietjens en 18 jaar werkzaam in de buitendienst van het Nederlands Bakkerij Centrum.
Bij FoodBase ben ik jouw contactpersoon voor de diensten van onder andere productkwaliteit, voedselveiligheid, marketing en trainingen.

Ik hoop je snel te ontmoeten bij FoodBase. Neem gerust contact met mij op!

j.rietjens@foodbase.nl
+31650902431 

ANDRÉ WIJNHORST 

Ik ben André Wijnhorst en al meer dan 40 jaar werkzaam in de bakkerswereld. Als consulent leerlingwezen, leerlingbegeleider, hygiëneadviseur en accountmanager heb ik namens het Nederlands Bakkerij Centrum, de Nationale Bakkerij Academie en FoodBase al veel ondernemers, teams en werknemers geadviseerd en geholpen om nog beter te worden.

FoodBase kent een breed aanbod van diensten voor jou als foodondernemer. Dit wil ik met alle plezier, onder het genot van een kopje koffie, vrijblijvend bij je komen uitleggen. Zodat ook jouw onderneming een gezonde toekomst heeft en de concurrentie voorblijft.

Mijn kracht? Eerlijk advies geven met het oog op jouw als vakmens, je bedrijf en de toekomst van je bedrijf. Samen met mijn collega’s zorg ik ervoor dat de afspraken die we maken duidelijk zijn en op goede, professionele wijze worden uitgevoerd. Daar sta ik voor!

Ik hoop je snel live (weer) te ontmoeten.

a.wijnhorst@foodbase.nl
+31650898946