Projectmanager trainingen (32 uur)

Interesse in de versbranche (bakkerij, slagerij, horeca, supermarkten en specialiteitenwinkels) en op zoek naar een baan waarbij je werkt aan praktijkgerichte cursussen en trainingen die impact maken?  Dan komen we graag in contact met jou! Bekijk onze vacature en kom werken bij FoodBase.

Wat ga je doen?

De functie is erg divers als projectmanager trainingen ben je verantwoordelijk voor ons opleidingsportfolio en ben je het aanspreekpunt op het gebied van trainingen en workshops. Je houdt je bezig met de planning, de kwaliteit van onze trainingen, het budget en zorgt dat alle trainingen en workshops goed worden opgeleverd.

Hoe doe je dat?

Je stelt jaar- en dienstontwikkelplannen op (incl. uitwerking en targets). Hiervoor volg je de laatste ontwikkelen in de versbranche en op het gebied van trainingen en blijf je op de hoogte van de (latente) behoeftes van klanten. Daarnaast ben jij hét aanspreekpunt en verbindende schakel tussen stakeholders, accountmanagers, trainers, deelnemers en backoffice. Overzicht houden in de hectiek is voor jou geen probleem. Sterker nog, jij krijgt hier energie van!

Profiel

Je bent toe aan een volgende stap in je carrière, communiceert helder, bent een organisatietalent en je houdt ervan om het beste in de mens naar boven te halen.

Functie-eisen:

  • Afgeronde opleiding op HBO/WO niveau, richting didaktiek en opleidings- en trainingsontwikkeling;
  • Inzicht en kunnen werken met begrotingen en deadlines;
  • Projectmanagement skills;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in training c.q. advieswerk.

Competenties:

  • Resultaatgericht;
  • Zelfstandig;
  • Hoog inlevingsvermogen.

Standplaats

Wageningen, thuiswerken is bespreekbaar

Over FOODBASE

Wij zijn een zakelijke dienstverlener voor de versbranche. FoodBase gelooft in de kracht van samenwerking. Samen zet je de mooiste prestaties neer en kun je verschil maken. We hebben vakmensen op het gebied van Marketing & Positionering, Sensoriek & Technologie en Hygiëne & Wetgeving. Deze vakmensen adviseren, ondersteunen en trainen ondernemers, managers en medewerkers uit de versbranche. Met vakmensschap van FoodBase en ondernemers en managers uit

de versbranche maken wij een gezonde leefstijl voor de consument mogelijk. Jouw rol als projectmanager trainingen is onder andere de vraag en het aanbod van trainingen in goede banen te leiden. Om op basis daarvan onze klanten te adviseren over hoe zij nog meer uit zijn of haar bedrijf kan halen met onze diensten.

Het team van FoodBase bestaat momenteel uit circa 20 vakmensen. FoodBase is een dochteronderneming van de stichting Nederlands Bakkerij Centrum (NBC). De klantenkring van FoodBase is divers. Denk hierbij aan MKB-bedrijven zoals de bakker, de groentespecialist, de slager en de Out-of-Home markt zoals de horeca ondernemer.

Wij bieden jou

Een uitdagende functie met veel mogelijkheden voor een coördinerende rol die zich herkent in de kernwaarden van FoodBase: vakmensschap, samen, vertrouwd en persoonlijk. In deze functie is veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. We belonen jouw inzet met een mooi salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Klink dit als jouw nieuwe baan?

Mail dan je CV met motivatie voor 1 september 2021 naar Jeannette Saris, HR-medewerker via j.saris@foodbase.nl

Voor meer informatie over deze vacature kun je terecht bij Mirjam Kortekaas, telefonisch bereikbaar op 06 122 557 00 of Babs Bruil, telefonisch bereikbaar op 06 445 566 71.