Training Winkelverkoop

Wil jij blijvende verbetering in jouw bedrijf op het gebied van verkoop, klantgerichtheid en communicatie? Tijdens twee trainingsbijeenkomsten leren jij en je team hoe je nog beter verkoopt. 

André vertelt je hieronder meer over de training

 

 

Wil jij het klantcontact verbeteren?

Producten kun je overal kopen, maar klanten komen pas bij je terug als ze goed zijn geholpen, een leuk gesprek hebben gehad of de medewerkers van een winkel heel leuk vinden. Daarom is de binding en het contact met je klanten ongelofelijk belangrijk.

Training verbetert verkoop skills en productpresentatie

Tijdens de training Winkelverkoop gaan je medewerkers aan de slag met verschillende verkooptechnieken en worden ze zich bewust van wat verkoop inhoudt en de rol die zij daarbij spelen. Het doel tijdens de training is het verhogen van je winkelopbrengsten.

Leer hoe je ook die norse klant positief benadert

Elk bedrijf en/of sector is uniek en heeft zijn eigen uitdagingen. Daarom bepalen we samen met jou welke training, met welke accenten, inhoud en oefeningen de juiste zijn voor jouw bedrijf. Vinden jouw medewerkers het bijvoorbeeld moeilijk om om te gaan met norse klanten? Dan gaan we daaraan werken.

Incompany (een training bij jouw organisatie)

De training winkelverkoop is een incompany training. Dat houdt in dat we de training bij jouw bedrijf uitvoeren. Deze training is voor startende (verkoop)medewerkers en een opfristraining voor medewerkers met ervaring. Heb jij een specialiteitenwinkel, slagerij of bakkerij of ben jij manager van een supermarktafdeling? En wil je jouw (verkoop)medewerkers wat extra handvatten geven? Dan is deze training iets voor jouw bedrijf.

Meer weten?

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan of neem contact met ons op. Mail info@foodbase.nl, bel 0317-471234 of vraag een offerte aan via bestelknop.