Training Communicatie in het team

Hoe beter de communicatie tussen teamleden, hoe succesvoller het team. Met deze training bouw je daarom niet alleen aan betere communicatie, maar ook aan een sterk en succesvol team.

Johan vertelt je hieronder meer over de training

 

 

Praten ‘met’ elkaar in plaats van ‘over’ elkaar

Elk team heeft ruimte voor groei en ontwikkeling. De training communicatie in het team helpt de onderlinge communicatie te verbeteren. Tijdens de training leren medewerkers hoe ze effectief communiceren met collega’s. Ze maken kennis met verschillende gesprekstechnieken en het effect van hun eigen communicatiestijl op de ander.

Realiseer groei en ontwikkeling binnen het team

Elk bedrijf is uniek en heeft zijn eigen uitdagingen. Daarom bepalen we samen met jou welke training, met welke accenten, inhoud en oefeningen de juiste zijn voor jouw bedrijf. Zo weet realiseer je groei op de gebieden die voor jouw bedrijf

Incompany (een training bij jouw organisatie)

De training communicatie in het team is een incompany training. Dat houdt in dat we de training bij jouw bedrijf uitvoeren. De training is geschikt voor de gehele versbranche (horeca, slagerij, bakkerij, retail: specialiteitenwinkels en supermarkten).

Meer weten?

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan of neem contact met ons op. Mail info@foodbase.nl, bel 0317-471234 of vraag een offerte aan voor de training communicatie in het team via de bestelknop.

Johan Rietjens

Accountmanager

j.rietjens@foodbase.nl
06 - 50 902 431
Johan Rietjens

Accountmanager

j.rietjens@foodbase.nl
06 - 50 902 431