Procesadviseur op locatie

Een 'on the job' procesadviseur doet een beoordeling op locatie over het behouden en verbeteren van de productkwaliteit.

Als ondernemer in food kun je je onderscheiden door kwaliteitsproducten aan te bieden. Producten die altijd voldoen aan het gestelde niveau. Want jouw klant verwacht niets anders dan een constante kwaliteit van producten.


Hoe kom je tot een constante kwaliteit?
Een constante productkwaliteit is afhankelijk van allerlei parameters in het productieproces en van de gebruikte grondstoffen. FoodBase helpt door een onafhankelijke en objectieve procesanalyse uit te voeren. Wij maken inzichtelijk welke stappen worden ondernomen in het productieproces. Aan de hand van een verbeterplan brengen we duidelijk in kaart waar in het proces verbeterd kan worden. Een duidelijk, inzichtelijk en gestroomlijnd proces is de basis voor een constante kwaliteit waarbij jij middels receptuuroptimalisatie de laatste stap zet naar een betere kwaliteit.


Bepaal zelf waar je inkoopt
In onze speciale proefbakkerij worden onder gestandaardiseerde omstandigheden bakproeven uitgevoerd, zodat verschillen in kwaliteit uitsluitend te wijten zijn aan de gebruikte grondstoffen. Je weet precies welke grondstof wanneer te gebruiken. Daarbij kun je besparen op faalkosten, die in sommige gevallen erg hoog kunnen uitvallen. Door een kwaliteitscontrole op de grondstoffen die worden gebruikt, ben je in staat deze in te kopen waar je maar wilt. Dus niet meer van 1 leverancier afhankelijk!