Workshop Allergenen

De termen voedselovergevoeligheid, voedselintolerantie en voedselallergie worden vaak door elkaar gebruikt. Maar waar hebben we het nu eigenlijk over? Wat ze in ieder geval met elkaar gemeen hebben, is dat het de consument een hoop ongemak kan brengen.

Zorg daarom dat uw winkelmedewerkers vragen over dit onderwerp feilloos kunnen beantwoorden en laat zien dat u verstand heeft van uw eigen producten. Een goed geïnformeerde klant is een tevreden klant en dat zorgt ervoor dat deze klant zeker weer terugkomt. 

In de Workshop Allergenen gaan wij als volgt aan de slag:

  • In een persoonlijk gesprek (telefonisch of bij u op de zaak) kijken we met u naar de kennis die al aanwezig is en waar uw behoeften liggen
  • Voor de workshop kan uw personeel via een online module de eerste basiskennis opdoen
  • Tijdens de workshop nemen wij hen verder mee in de basiskennis van Allergenen
  • Ook gebruiken wij praktijkvoorbeelden uit uw onderneming
Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Neem dan even contact met ons op. De juiste contactpersoon en contactgegevens vindt u onderaan deze pagina. 

“Het goed kunnen informeren over allergenen is essentieel. Foutieve informatie kan namelijk grote gevolgen hebben.”

Babs Bruil
Voeding & Gezondheid

Babs@foodbase.nl