• 16 Januari 2017

Groenteman met Ster organiseert kick-off bijeenkomst voor editie 2017

Op 31 januari 2017 organiseert Groenteman met Ster een kick-off bijeenkomst voor de nieuwe editie van de verkiezing. Door de organisatie en deelnemers wordt nog met plezier teruggekeken op de eerste editie van Groenteman met Ster 2016. Dit jaar kent de verkiezing dan ook uiteraard een vervolg. Sinds eind vorig jaar kunnen groentespecialisten zich al aanmelden.


De kick-off bijeenkomst is er voor alle deelnemers die zich hebben ingeschreven, maar ook voor groentespecialisten die zich willen gaan inschrijven maar nog wat twijfelen. Tijdens een boeiende, informerende en gezellige bijeenkomst wordt de editie van Groenteman met Ster 2017 ingeluid. Er zullen deelnemers van het afgelopen jaar aan het woord komen, juryleden van de afgelopen editie zullen vertellen over hun bevindingen, alsmede een boeiende gastspreker. Kortom, voor iedereen die meer over dit traject te weten wil komen, is dit de ideale gelegenheid.
 
Introductie ADN Studieclubs

Ook introduceert ADN tijdens deze avond de ADN studieclubs. Hieraan kan worden deelgenomen in combinatie met Groenteman met Ster, maar ook als los traject. De studieclubs zijn toegankelijk voor alle groentespecialisten die het rendement van hun bedrijf willen verbeteren. Daarom is ook voor groentespecialisten die interesse hebben in de ADN studieclubs de kick-off bijeenkomst interessant. Deelname aan de ADN Studieclubs kent wel een gelijk doel als een deelname aan Groenteman met Ster. Het traject van Groenteman met Ster is namelijk ook een leerproces. Ook als uw winkel (nog) niet sterwaardig is, is het goed om mee te doen.

Aanmelden Kick-Off bijeenkomst

Deze (kennismakings)bijeenkomst van Groenteman met Ster en uitleg studiegroepen is bij SVO Vakopleiding Food, Sleepboot 2 in Houten. Aanvang: 19.00 uur. Afsluiting: 22.00 uur. Deelname aan deze bijeenkomst is gratis.

Interesse? Meld u vandaag nog aan voor de bijeenkomst op 31 januari 2017 en stuur een mailtje naar info@groentemanmetster.nl.

Quote van Jan Janssen

Jan Jannsen B.V.
Spijkenisse

Quote van Theo de Koning

Zaak van Theo de Koning

Quote van David de Wit

Groenteman David de Wit,
Breda