Geïnteresseerd in voedingswaardeberekeningen? 

Voedingswaardeberekening

Sinds 13 december 2014 is het vermelden van voedingswaarden op de verpakking c.q. het etiket voor een groot aantal producten verplicht geworden. Ook consumenten willen steeds vaker weten wat men eet en lezen het etiket op het product. Producten voorzien van het juiste etiket is dan ook niet alleen een wettelijke verplichting, het is ook een commerciële kans om consumenten op een simpele wijze te voorzien van specifieke informatie. 

FOODBASE heeft een systematiek ontwikkeld waarmee u als foodondernemer snel goede voedingswaardeberekeningen kunt maken. Hierdoor wordt het maken van etiketten stukken eenvoudiger en voorziet u de consument van de juiste informatie.

Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Neem dan even contact met ons op. De juiste contactpersoon en contactgegevens vindt u onderaan deze pagina. 

“Communiceren over voedingswaarden en allergenen hoort bij een moderne bedrijfsvoering.”

Pauline Houtsma
Voeding & Gezondheid

Pauline@foodbase.nl